DAMESTURNKRING VIVA

WIE EN WAT?

Vivaclub is een vereniging die lessen damesturnen organiseert. We werken aan onze conditie en ons figuur op de beat van vlotte muziek. In het eerste deel van de les warmen we ons al dansend op. De choreo wordt stapje per stapje opgebouwd en wisselt om de paar lessen. Zo wordt er zo goed als non- stop bewogen en is instappen in de lessenreeks op elk moment mogelijk. In het 2de deel wordt extra aandacht besteed aan spierverstevigende oefeningen. Om de maand gebruiken we handgewichtjes. Tenslotte sluiten we af met ontspannings- en stretchoefeningen.

 

WANNEER EN WAAR?

De lessen gaan door
@ elke maandag van 20 tot 21 u in de turnzaal van de gemeentelijke basisschool DE KEI Schoolstraat, Kapelle-op-den-Bos (ingang langs de Mechelseweg)

@ elke donderdag van 20 tot 21 u in de turnzaal van de vrije basisschool DE KIEM, Ernest Claesstraat, Kapelle-op-den-Bos

 

PRIJSKAARTJE?

Je hebt keuze uit verschillende betaalsystemen :
1) een 10-beurtenkaart kost 35 euro, deze blijft 6 maanden geldig en kan zowel op maandag als op donderdag gebruikt worden
2) een jaarabonnement voor 1 les per week kost 75 euro, te kiezen tussen alle maandagen of alle donderdagen. Een jaarabonnement geldt van 15 september tot 15 juni.
3) een jaarabonnement voor 2 lessen per week kost 130 euro
4) wie verkiest per les te betalen, betaalt 5 euro ( behalve studenten, die betalen 4 euro)
5) de 10-beurtenkaart die je vorig seizoen kocht blijft nog gelden, zolang je de geldigstermijn van 6 maanden niet overschrijdt. De maanden juli en augustus tellen hier niet mee.

Alle prijzen zijn verzekering inbegrepen.

 

Meer info:

0477 134854 (Karen) karinandries@telenet.be
0499 593163 
(Diane) diane.haelwaeters@hotmail.com

https://www.facebook.com/vivadamesturnen